Προβάδισμα της Τσέλσι για Καβάνι

Προφορική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον Έντινσον Καβάνι και την Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός φέρεται να βαρέθηκε να περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Προβάδισμα της Τσέλσι για Καβάνι
Πιο κοντά στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι παρουσιάζεται η Τσέλσι έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει σήμερα ο ισπανικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η «AS» υποστηρίζει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο κινήθηκε κατά τη διάρκεια του Confederations Cup για την μεταγραφή του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος στη Νάπολι τα τελευταία τρία χρόνια έχει πετύχει 104 γκολ!

Από την πλευρά της, η «βασίλισσα» δεν έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, αν και πριν από δύο χρόνια είχε προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνούς άσου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Καβάνι έχει συμφωνήσει ήδη με τους Λονδρέζους για ένα συμβόλαιο της τάξεως των 9 εκατ. ευρώ ετησίως (καθαρά) και η υπόθεση θα κλείσει εντός της εβδομάδας.

Μοναδικό πρόβλημα για τους «μπλε» αποτελούν οι απαιτήσεις της Νάπολι, η οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουρουγουανού στράικερ που αγγίζει τα 63 εκατ. ευρώ και η… δουλειά εκτιμάται πως θα γίνει με 3 εκατ. ευρώ λιγότερα.

Το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ. Το πρόβλημα του Καβάνι είναι ότι περίμενε αρκετό καιρό να έρθει σε επαφή μαζί του η Ρεάλ Μαδρίτη, η οποία λόγω και της αναζήτησης του προπονητή καθυστέρησε τις συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις.