«Μπλε» κρούση για Ντε Ρόσι!

Την απόκτηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο στη διοίκηση της Τσέλσι! Η Ρόμα έχει βγάλει τον ποδοσφαιριστή… στο «σφυρί» και οι Λονδρέζοι φέρονται διατεθειμένοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή με τον διεθνή άσο.   



«Μπλε» κρούση για Ντε Ρόσι!

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος των «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα, τόνισε πως ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε προτάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο «special one» είχε προσπαθήσει να κάνει τον παίκτη δικό του, τόσο στη θητεία του στον πάγκο της Ίντερ, όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι στιγμής… του έχει μείνει απωθημένο. Όπως αναφέρει το «calciomercato.it», η Τσέλσι αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρόμα για τον έμπειρο μέσο, ωστόσο, ενδεχομένως το οικονομικό κομμάτι να γίνει εμπόδιο.

Αυτό, διότι οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα από 10 εκατ. λίρες για τον Ντε Ρόσι, ποσό που όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα απορριφθεί από τους Ρωμαίους.