Νέβιλ: «Δεν του συνιστώ να φύγει»

Ο Γκάρι Νέβιλ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ, τόνισε πως όπως κάθε ποδοσφαιριστής, έτσι και ο διεθνής επιθετικός, μπορεί να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται στο «Ολντ Τράφορντ».   



Νέβιλ: «Δεν του συνιστώ να φύγει»

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζεται. Μάλιστα, τα… επεισόδιά του θα αυξηθούν πολύ σύντομα, αφού από τη Δευτέρα (1/7) θα αρχίσει η προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων» και ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί με τον Ντέιβιντ Μόγιες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο Γκάρι Νέβιλ, πάντως, πήρε θέση και όπως τόνισε, δεν του… συνιστά να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τη φανέλα του οποίου μπορεί να εκπληρώσει όλα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

«Έπαιζα μαζί με τον Γουέιν για αρκετά χρόνια. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Επίσης, έχω δει πολλούς παίκτες να αποχωρούν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσωπικά, δεν θα συμβούλευα ποτέ κανέναν να φύγει από την ομάδα. Αυτός ο σύλλογος είναι ο καλύτερος στον οποίο μπορεί να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής και πραγματικά, στη Γιουνάιτεντ μπορείς να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι και στοχεύεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ.