«Ποια παραίτηση;»

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι της Μπλάκπουλ όταν είδαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πολ Ινς να έχει υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση να μην την κάνει αποδεκτή! «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ιστορία, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ Όιστον.   



«Ποια παραίτηση;»

Το πρωί της Παρασκευής, δημοσίευμα του «SkySports» έκανε λόγο για… αναταραχές στο εσωτερικό της Μπλάκπουλ. Σύμφωνα με όσα μετέδιδε, ο Πολ Ινς είχε υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανάληψή της και η διοίκηση της ομάδας, τον ενημέρωσε πως δεν την έκανε αποδεκτή.

Αργά το απόγευμα, όμως, μόλις οι «seasiders» ενημερώθηκαν για το σενάριο που κυκλοφόρησε, έσπευσαν να το διαψεύσουν και να δηλώσουν την έκπληξή τους για μια τόσο τραβηγμένη ιστορία που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. «Ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Πραγματικά, δεν πιστεύαμε αυτά που διαβάζαμε. Η ομάδα είναι στην Πορτογαλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μείναμε όλοι άφωνοι μόλις μάθαμε τι είχε κυκλοφορήσει» ήταν τα λόγια του προέδρου της Μπλάκπουλ, Καρλ Όιστον.