«Συμφώνησε με Ρεάλ ο Σουάρες»

Την επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Λίβερπουλ για την απόκτησή του φαίνεται ότι περιμένει πλέον ο Λουίς Σουάρες! Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε επαφές με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» και μάλιστα, συμφώνησε στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου που του πρότειναν!



«Συμφώνησε με Ρεάλ ο Σουάρες»

Όσο κι αν στη Λίβερπουλ τονίζουν ότι δεν επιτρέπουν στον ποδοσφαιριστή να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλη ομάδα, η «Marca» αναφέρει ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας αλλάξει πλέον στάση στην υπόθεση του παίκτη, θα αξιώσουν 50 εκατ. λίρες για την παραχώρησή του από τη στιγμή που καταθέσει επίσημα αίτημα μεταγραφής. Ο Μπρένταν Ρότζερς, δεν θέλει να χάσει τον Ουρουγουανό, αλλά ξέρει ότι δεν είναι στο χέρι του.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, παρακολουθούν αρκετά προσεκτικά τις εξελίξεις γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λουίς Σουάρες και προειδοποιούν για την παραβίαση κανονισμών του συμβολαίου του, αν αληθεύουν όσα κυκλοφόρησαν το πρωί από την Ισπανία περί δεδομένης συμφωνίας του ποδοσφαιριστή με τη Ρεάλ.