«Μύλος» με Γουανιάμα

Μετά την απόρριψη της πρότασης της Σαουθάμπτον, ο αμυντικός μέσος της Σέλτικ, Βίκτορ Γουανιάμα, διέκοψε κάθε επαφή με τους «Αγίους» και στρέφεται στο ενδιαφέρον τόσο της Κάρντιφ, όσο και των άλλων συλλόγων που θα κινηθούν για την απόκτησή του.



«Μύλος» με Γουανιάμα

Παρά το γεγονός ότι Σέλτικ και Σαουθάμπτον είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του νεαρού Κενυάτη με ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων λιρών, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές μεταξύ του παίκτη και της αγγλική ομάδας διακόπηκαν οριστικά.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ιβάν Μόντια, μιλώντας στο «Sky Sports».

«Δεν βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Σαουθάμπτον και έχουμε να μιλήσοουμε από τότε που μας έκαναν την τελική τους πρόταση, πριν δύο εβδομάδες», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Γουανιάμα, ο οποίος συμπλήρωσε: «Πολλά από αυτά που έβγαιναν στη δημοσιότητα ήταν λάθος. Η πρόταση της Σαουθάμπτον είναι πολύ κάτω από αυτά που ήθελε ο Βίκτορ. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμφωνήσει. Η Σέλτικ ήθελε ο παίκτης να πάει στη Σαουθάμπτον επειδή είχε όφελος».

Καταλήγοντας, ο Μόντια «σκιαγράφησε» το ενδιαφέρον της Κάρντιφ λέγοντας: «Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αλλού για τον Βίκτορ και προφανώς ο παίκτης είναι ανοιχτός σε προτάσεις».