Υπάρχουν προτάσεις από Πρέμιερ για Ρέντμοντ

Στην αποκάλυψη ότι η Μπέρμιγχαμ έχει αποδεχτεί δύο προτάσεις από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ για τον ακραίο της ομάδας, Νέιθαν Ρέντμοντ, προέβη ο τεχνικός των «μπλε», Λι Κλαρκ.



Υπάρχουν προτάσεις από Πρέμιερ για Ρέντμοντ

Οι ομάδες που φέρονται να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 19χρονο Άγγλο και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του είναι οι Σουόνσι, Νόριτς και Φούλαμ.

Ο Ρέντμοντ ήταν από τους λίγους παίκτες της εθνικής Αγγλίας Κ-21 που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι «μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχουν ανέβει αρκετά.

«Η αλήθεια είναι ότι έξι με οχτώ ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για τον Νέιθαν. Μερικές φορές μπορείς να δεχθείς ένα τηλεφώνημα από έναν μάνατζερ, άλλες φορές από κάποιον άλλον», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μπέρμιγχαμ, Λι Κλαρκ, αναφορικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρέντμοντ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τώρα στα χέρια μας έχουμε τρεις επίσημες προτάσεις από συλλόγους της Πρέμιερ. Έχουμε αποδεχτεί τις δύο. Τώρα είναι στο χέρι το Νέιθαν να διαλέξει».