Ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές ο Πελεγκρίνι

Παίκτες οι οποίοι θα ανεβάσουν ακόμη ένα «σκαλοπάτι» τη Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί τους Χεσούς Νάβας και Φερναντίνιο ο νέος προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.



Ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές ο Πελεγκρίνι

Ο Χιλιανός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε πως οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν προσωπικές του επιλογές, καθώς μπορούν να παίξουν ακριβώς στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να «επιβάλει» στη Σίτι.

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξή του στο mcfc.co.uk:

Για τον Νάβας:

«Ο Χεσούς είναι ένας παίκτης που γνωρίζω από την Πριμέρα Ντιβισιόν και είμαι θαυμαστής του εδώ και αρκετό καιρό. Είναι γρήγορος, έχει εξαιρετική τεχνική και νομίζω πως οι οπαδοί της Σίτι θα τον απολαμβάνουν βλέποντάς τον να αγωνίζεται. Θα προσδώσει μια ποικιλία επιθετικών επιλογών για εμάς, τόσο σκοράροντας όσο και μοιράζοντας ασίστ. Είναι μια σπουδαία μεταγραφή, αποτελώντας πρωταθλητή Ευρώπης και κόσμου ως μέλος μιας πολύ ιδιαίτερης εθνικής Ισπανίας».

Για τον Φερναντίνιο:

«Τον έθεσα ως μία από τις προτεραιότητές μας. Με είχε ενθουσιάσει σε αρκετές των περιπτώσεων στο παρελθόν και ήταν ένας παίκτης που με ενδιέφερε. Είναι διεθνής, έχει εμπειρία και θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή. Νομίζω πως θα ταιριάξει «γάντι» στην Πρέμιερ. Είναι εκπληκτικός αθλητής με μεγάλο εύρος στις πάσες του, μπορεί να σκοράρει και το πιο βασικό απ’ όλα, μπορεί να μεταφέρει το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση».

Για το μέλλον με τους νέους του ποδοσφαιριστές:

«Τόσο ο Χεσούς, όσο και ο Φερναντίνιο θα προσδώσουν ρυθμό και ικανότητα σε μία ήδη ταλαντούχα και επιτυχημένη ομάδα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους, αλλά και με αυτούς που ήδη κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα. Είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί στοχεύουμε στο να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».