Απέρριψε τη Σαουθάμπτον ο Γουανιάμα

Η Κάρντιφ θα «παίξει» μόνη της για την απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα. Παρά το γεγονός πως η Σέλτικ είχε αποδεχτεί την πρόταση της Σαουθάμπτον για τον παίκτη, αυτός δεν κατάφερε να συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με τους «Αγίους» και οι «bluebirds» αισιοδοξούν πλέον για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.   



Απέρριψε τη Σαουθάμπτον ο Γουανιάμα

Όπως μετέδωσε το «SkySports», η Σαουθάμπτον ήρθε αμέσως σε επαφή με τον 21χρονο χαφ, μόλις άκουσε το «ok» από τη Σέλτικ, αλλά η κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ήταν αρνητική.

Οι «Άγιοι» δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τον Γουανιάμα με τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου που του πρότειναν και έτσι, ο ποδοσφαιριστές απέρριψε την προοπτική της μετακίνησης στο «St. Mary’s». 

Πλέον, η Κάρντιφ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του νεαρού άσου, έχοντας προσφέρει 10 εκατ. λίρες στη Σέλτικ για να αποσπάσει τη συγκατάθεσή της. Αυτό που μένει είναι η επαφή με τον ποδοσφαιριστή και η προσπάθεια να δελεαστεί αυτός για να μετακομίσει στην Ουαλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.