Καθοριστική σεζόν για Ολμπράιτον

Αποφασισμένος να επιστρέψει υγιής και δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Άστον Βίλα, στοχεύοντας και στην ανανέωση του συμβολαίου του μέσα από καλές εμφανίσεις τη νέα σεζόν, εμφανίζεται ο Μαρκ Ολμπράιτον.   

Advertisement
Καθοριστική σεζόν για Ολμπράιτον

Ο 23χρονος εξτρέμ των «χωριατών» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών πέρυσι και γνωρίζοντας πως το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο, βοηθώντας την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η άφιξη του Αλεξάντερ Τόνεφ στο «Βίλα Παρκ» κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον ανταγωνισμό για τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο Ολμπράιτον, αλλά ο τελευταίος σκέφτεται θετικά.

«Θέλω να είμαι απόλυτα υγιής και να παλέψω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Θέλω να δουλέψω σκληρά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, για να δείξω στον  κ. Λάμπερτ ότι μπορεί να με υπολογίζει. Έκανα λίγες μέρες διακοπές, αλλά αυτό είναι το τίμημα αν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή. Είμαι αποφασισμένος και θέλω να επιστρέψω δυναμικά τη νέα σεζόν» ήταν τα λόγια του.