«Υπάρχουν σοβαροί ενδιαφερόμενοι»

Τέσσερις διαφορετικές πλευρές, αλλά καθ’ όλα σοβαρές, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Χαρτς, όπως ανέφερε ο διαχειριστής της ομάδας, Τρέβορ Μπερτς.  



«Υπάρχουν σοβαροί ενδιαφερόμενοι»

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον να «τρέχει» τον σκοτσέζικο σύλλογο μετά την είσοδό του στο καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, μίλησε για τις φήμες που ήθελαν αρκετούς επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται για την αγορά των μετοχών και είπε:

«Δεν έχω μιλήσει με όλους. Είναι τρεις – τέσσερις διαφορετικές πλευρές που εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανίθα. Φαίνονται αρκετά σοβαροί οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Αυτό έχω καταλάβει από τις συζητήσεις που είχα με τις δύο από τις πλευρές. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως η λύση πρέπει να δοθεί άμεσα» ήταν τα λόγια του Μπερτς.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό ότι θα αποχωρήσουν άμεσα από τη Χαρτς τέσσερις ποδοσφαιριστές και περίπου 14 μέλη του υπαλληλικού προσωπικού, με τους διαχειριστές της ομάδας να καταβάλλουν προσπάθειες μείωσης των εξόδων, ώστε να επιβιώσει ο σύλλογος…