Ποδοπατήθηκαν για τον Μπέκαμ! (photos)

Τι και αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση; Τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζουν να είναι στραμμένα πάνω του, κάτι που αποδείχτηκε και στην τελευταία επίσκεψη του Άγγλου σταρ στην Κίνα η οποία προκάλεσε… παροξυσμό!



Ποδοπατήθηκαν για τον Μπέκαμ! (photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στη «μάχη» που έγινε για να πάρουν ένα αυτόγραφο ή τραβήξουν μία φωτογραφία με τον Μπέκαμ, στην επίσκεψη που έκανε 38χρονος στο πανεπιστήμιο «Tongji» στην πόλη της Σαγκάης.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Xinmin Net» αναφέρει πως πάνω από 1000 άτομα βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, εκεί όπου ο Μπέκαμ είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της σχολής.

«Δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο να έρθει εδώ, τόσο πολλούς οπαδούς του Μπέκαμ», δήλωσε ο Τσου Νταν, παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου «Tongji».

Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε τον «χαμό» που έγινε, όπως και τα ποδοπατήματα που ακολούθησαν για τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρεσβευτή του κινεζικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά την άφιξή του στο πανεπιστήμιο.