«Ζήτα συγγνώμη Ράιαν»

Έκκληση στον Ράιαν Γκιγκς απευθύνει ο πατέρας του ζητώντας από τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ζητήσει συγγνώμη από τον αδελφό του για την πολύχρονη εξωσυζυγική σχέση που είχε με τη γυναίκα του, προκειμένου να ξαναγίνουν και πάλι οικογένεια. 



«Ζήτα συγγνώμη Ράιαν»

Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ο Ράιαν Γκιγκς επικοινώνησε με τον πατέρα του και ο 56χρονος άνδρας ζητά μέσω της Sun από τον ποδοσφαιριστή να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο Ντάνι Γουίλσον ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο στον προστάτη δήλωσε πως ο γιος του περιβάλλεται από ανθρώπους που δεν του λένε ποτέ όχι και για το λόγο αυτό του δίνουν πάντα λάθος συμβουλές.  «Σε παρακαλώ Ράιαν,  κάλεσε τον αδελφό σου» είναι το μήνυμα που απευθύνει μέσω της εφημερίδας.

Η Sun ήταν αυτή που είχε αποκαλύψει πριν από 17 μήνες την σχέση του Ράιαν Γκίγκς με την σύζυγο του αδελφού του. 

Η περιπέτεια της υγείας του πατέρα του ήταν αυτή που τον έκανε να συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και για το λόγο αυτό κάνει προσπάθεια για να φέρει κοντά τα δυο αδέλφια τόσο μεταξύ τους όσο και με τον ίδιο.  Μάλιστα όπως λέγεται ο Γκιγκς αν και έμαθε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί του.  Πάντως ούτε οι σχέσεις με τον άλλο γιο ήταν οι καλύτερες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα δεν είχαν επικοινωνήσει εδώ και 20 χρόνια, αλλά κατόπιν μεσολάβησης της βρέθηκαν και πάλι.  

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μετά το διαζύγιο των γονιών του, όταν ήταν 14 χρονών, ο Ράιαν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας του (Γκιγκς).