Αποχωρεί από την εθνική ο Πιρς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας, αναμένεται να αποτελέσει ο Στιούαρτ Πιρς. Η FA έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, έπειτα από την αποτυχημένη παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Euro 2013.



Αποχωρεί από την εθνική ο Πιρς

Η ομοσπονδία έχει ήδη ενημερώσει τον Πιρς για την απόφασή της και οι δύο πλευρές αναμένεται να χωρίσουν κι επίσημα, μόλις λήξει το συμβόλαιό του προπονητή, στα τέλη του μήνα.

Ο Πιρς, κράτησε το «τιμόνι» της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας από το 2007, ενώ, λίγο πριν το Euro 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία, κάθισε στον πάγκο της ομάδας Ανδρών, στη μεταβατική περίοδο από την αποχώρηση του Καπέλο μέχρι την πρόσληψη του Ρόι Χότζον.

«Θα ήθελαν α τον ευχαριστήσω για την προσφορά του και τη σκληρή δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει όσα πρόσφερε στην ομοσπονδία και το κλιμάκιο των Ελπίδων στην εθνική ομάδα. Η απογοήτευση, όμως, από την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις τελευταίες δύο διοργανώσεις, μας οδήγησε στην απόφαση να αλλάξουμε προπονητή. Θα ήθελα, εκ μέρους όλων στην FA να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του» ήταν τα λόγια του απερχόμενου προέδρου της ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Μπερνστάιν