Αβέβαιο το μέλλον του Τέβεζ στη Σίτι

Στην αποκάλυψη ότι το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αβέβαιο, προέβη ο επιθετικός της ομάδας, Κάρλος Τέβεζ, τονίζοντας παράλληλα με βεβαιότητα πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν θα είναι η Μπόκα Τζούνιορς.



Αβέβαιο το μέλλον του Τέβεζ στη Σίτι

Το συμβόλαιο του Αργεντινού στράικερ με τους «πολίτες» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και κανένας δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις του.

Όπως και να ‘χει, ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα πρέπει να κάνει «ξεσκαρτάρισμα» στο υπάρχων ρόστερ, ανακοινώνοντας μέσα στις επόμενες εβδομάδες τους παίκτες τους οποίους υπολογίζει, αλλά και αυτούς που θα πρέπει να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου, συνδέουν το όνομα του Τέβεζ με μία πιθανή μεταγραφή στη Γιουβέντους, με άμεσους «ανταγωνιστές» της για την απόκτησή του την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό. Ο ίδιος ο παίκτης, με δηλώσεις του παραδέχτηκε πως δε γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του, ωστόσο έκανε ξεκάθαρο πως ακόμα δεν ήρθε η ώρα της επιστροφής του στην Αργεντινή.

«Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένω τα νέα. Είμαι σε διακοπές αυτή τη στιγμή και δεν έχω μιλήσει για τίποτα», δήλωσε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Cooperativa» ο έμπειρος φορ και συμπλήρωσε αναφορικά με το αν η Μπόκα Τζούνιορς θα είναι η επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί: «Οι οπαδοί της Μπόκα ξέρουν ότι θέλω να επιστρέψω εκεί, αλλά πιστεύω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος