Προβάδισμα Σίτι για Καβάνι

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Εντισον Καβάνι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η μητέρα του σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ουρουγουάη.



Προβάδισμα Σίτι για Καβάνι

Προβάδισμα απέναντι στην Τσέλσι φαίνεται πως απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την απόκτηση του Εντισον Καβάνι από τη Νάπολι.

Αν και ο ίδιος βρίσκεται στη Βραζιλία με την εθνική Ουρουγουάης για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, η μητέρα του Μπέρτα Γκόμεζ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας τους αποκάλυψε πως ο 26χρονος  βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και πως μέσα στο επόμενο 20ημερο θα γνωρίζουμε την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε με την Τσέλσι, αλλά δει είναι κάτι σίγουρο» συμπλήρωσε.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Καβάνι αγγίζει τα 53 εκ. λίρες και το τελευταίο διάστημα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως η Ρεάλ έχει προβάδισμα καθώς είναι διατεθειμένη να προσφέρει και τον Γκονζάλο Ιγκουαιν στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Καβάνι είχε εκφράσει την αμφιβολία για το αν η Ισπανία είναι το σωστό μέρος για εκείνον. «Δεν ξέρω αν το ισπανικό ποδόσφαιρο μου ταιριάζει» είχε δηλώσει πρόσφατα.