Επίσημο το ενδιαφέρον της Τσέλσι για Φαν Χίνκελ

Στην αποκάλυψη ότι η Τσέλσι έχει εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον της στη Φίτεσε για την απόκτηση του Μάρκο Φαν Χίνκελ, προέβη ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κάρελ Γιάνσεν, τονίζοντας παράλληλα πως ο παίκτης  δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Επίσημο το ενδιαφέρον της Τσέλσι για Φαν Χίνκελ

Ο Ολλανδός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική της χώρας του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «μπλε», οι οποίοι μάλιστα κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Φίτεσε για την απόκτησή του.

Παρά το γεγονός ότι και ο Άγιαξ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό του, η Τσέλσι φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, από τη στιγμή που οι σχέσεις της με την ομάδα που ανήκει ο νεαρός μέσος, είναι εξαιρετικές.

«Η Τσέλσι ενδιαφέρεται, δεν το αρνούμαστε. Υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες. Ο Άγιαξ έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Φίτεσε, αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν μαζί του», ήταν τα πρώτα λόγια του μάνατζερ του Φαν Χίνκελ, Κάρελ Γιάνσεν.

Στη συνέχεια, ο Δανός ατζέντης προσέθεσε και κατέληξε: «Περιμένουμε να τελειώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μετά θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τη Φίτεσε, δεν ξέρουμε αν θα αποχωρήσει τώρα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος