Καβάνι: «Θέλω Μουρίνιο ή Πελεγκρίνι»

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέφρασε ο Έντινσον Καβάνι, ανοίγοντας για πρώτη φορά και… επίσημα την πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι.



Καβάνι: «Θέλω Μουρίνιο ή Πελεγκρίνι»

Αναφορικά με το μέλλον του μίλησε ο Έντινσον Καβάνι, φανερώνοντας την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον πρώτο να δίνει την πρώτη συνέντευξη Τύπου για τους «μπλε» και τον δεύτερο να είναι προ των πυλών του «Έτιχαντ».

Ωστόσο, τόνισε πως στο επίκεντρο της προσοχής του είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στο οποίο θα συμμετάσχει με την εθνική Ουρουγουάης και θα σκεφτεί στη συνέχεια τι μέλλει γενέσθαι.

«Θα ήταν ευχαρίστηση για εμένα να δουλέψω με τον Μουρίνιο. Δεν ξέρω αν η Τσέλσι έχει κινηθεί επίσημα για τα δικαιώματά μου, αλλά είμαι σίγουρος πως θα ήθελα για προπονητή μου τον Μουρίνιο ή τον Πελεγκρίνι, γιατί θα ήταν μία απόλυτη ευχαρίστηση» είπε αρχικά ο στράικερ της Νάπολι και πρόσθεσε:

«Θα ήταν επίσης πολύ μεγάλη να πάω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου από παιδί. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Ουρουγουάη».

Τέλος, μίλησε για την αλλαγή στον πάγκο των «παρτενοπέι» και τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς επίσης για το πως θα πάρει την απόφασή του για το μέλλον:

«Δεν ξέρω αν η έλευση του Μπενίτεθ στην ομάδα θα κρίνει το μέλλον μου. Σήμερα έχω συμβόλαιο με τη Νάπολι, αλλά την ίδια στιγμή μιλάω με άλλες ομάδες. Τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια. Το δεδομένο είναι ότι ανήκω στη Νάπολι και πως επικεντρώνομαι στο Συνομοσπονδιών με την εθνική. Μετά από αυτά, θα σκεφτώ για το μέλλον μου. Ξέω ότι ο κόσμος μιλάει για ποσά, για ανταλλαγές και άλλα πράγματα, αλλά έχω συνηθίσει και στρέφω το βλέμμα μου στο παρόν. Θα δούμε τι θα γίνει».

Γιώργος Σιάφας