Ανακοινώνεται μαζί με Μουρίνιο ο Καβάνι!

Έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντισον Καβάνι από τη Νάπολι την ίδια ώρα που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca»!



Ανακοινώνεται μαζί με Μουρίνιο ο Καβάνι!

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φέρεται να έχει σχεδιάσει την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έντισον Καβάνι στην Τσέλσι, ως «δώρο» στους φιλάθλους της ομάδας, την ίδια ώρα που Ζοσέ Μουρίνιο θα μιλήσει για πρώτη φορά στα βρετανικά μέσα ως ο νέος προπονητής των «μπλε».

Το όνομα του Ουρουγουανού ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό ως ο νούμερο ένα στόχος τον Λονδρέζων για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, μέσα στο «deal» για τη μεταγραφή του Καβάνι στην Τσέλσι, περιλαμβάνεται το ποσό των 34 εκατομμυρίων λιρών και ο Φερνάντο Τόρες ως αντάλλαγμα στην ιταλική ομάδα.

Με δηλώσεις του ο επιθετικός της Νάπολι εξέφρασε την ικανοποίηση του να αγωνιστεί υπο τις οδηγίες του Μουρίνιο. «Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά τον να προπονείσαι απο κάποιον όπως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ή ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πάντα πολύ ευχάριστο»

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος