«Μύλος» με Μάρκοβιτς

Παρά το γεγονός ότι ο μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν, Λάζαρ Μάρκοβιτς, βρίσκεται στη Λισαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αποκτηθεί από τη Μπενφίκα, ο πρόεδρος της Σέρβικής ομάδας, Ντράγκαν Τζούριτς, αποκάλυψε πως ο παίκτης ανήκει ήδη στην Τσέλσι και πρόκεται να δοθεί με τη μορφή δανεισμού στους «αετούς».



«Μύλος» με Μάρκοβιτς

Οι «μπλε» ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Σέρβου διεθνή και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης βρέθηκε στο Λονδίνο, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν κατέστη εφικτή.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Μπενφίκα φαινόταν πως ήταν κοντά στην απόκτηση του Μάρκοβιτς, με τον 19χρονο να βρίσκεται τελικά αυτές τις μέρες στο «Estadio da Luz» για να υπογράψει με την πορτογαλική ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τζούριτς, ήρθε να «ταράξει τα νερά», γνωστοποιώντας με δηλώσεις του πως ο Σέρβος επιθετικός ανήκει ήδη στην Τσέλσι, η οποία προτίθεται να τον δώσει με τη μορφή δανεισμού στη Μπενφίκα για δύο χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι η Τσέλσι θα στείλει δανεικό τον Μάρκοβιτς στην Μπενφίκα για δύο χρόνια. Παρόλα αυτά πιστεύω πως οι δύο ομάδες δεν θα έρθουν σε συμφωνία και ο Μάρκοβιτς θα μείνει μαζί μας για τουλάχιστον έξι μήνες», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της σέρβικης ομάδας, Ντράγκαν Τζούριτς.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος