«Πολίτης» ο Φερναντίνιο!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον με κάθε επισημότητα, ο Φερναντίνιο! Ο 28χρονος άσος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στους «πολίτες» έναντι 30 εκατ. λιρών, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε με το νούμερο «25» στη φανέλα.



«Πολίτης» ο Φερναντίνιο!

Ήταν μια υπόθεση που κράτησε αρκετό καιρό, λόγω των δυσκολιών που προέβαλε η Σαχτάρ, αλλά από τη στιγμή που η Σίτι αποφάσισε να τελειώσει την ιστορία, όλα πήραν το δρόμο τους!

Από τη στιγμή που ο ουκρανικός σύλλογος απέκτησε τον Φερνάντο από τη Γκρέμιο για τη μεσαία γραμμή, οι ενδείξεις ήταν τέτοιες που προετοίμασαν τους οπαδούς των «πολιτών» για το πρώτο επίσημο μεταγραφικό απόκτημα, αφού ο Χεσούς Νάβας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Η ομάδα του Μάντσεστερ πρόσφερε 30 εκατ. λίρες, η Σαχτάρ είπε το «ναι» και ο Φερναντίνιο ετοίμασε βαλίτσες για Αγγλία.

Βρέθηκε στο Μάντσεστερ από το μεσημέρι της Τετάρτης, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και το απόγευμα της Πέμπτης, ο 28χρονος άσος ανακοινώθηκε επίσημα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μια νέα πρόκληση και μια ευκαιρία για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει εδώ και αρκετό και επιτέλους όλα τελείωσαν θετικά» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη αμέσως μετά την υπογραφή του πολυετούς συμβολαίου.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Θέλω να πανηγυρίσω τίτλους με την ομάδα. Έχουμε αρκετά καλό σύνολο και οι οπαδοί του συλλόγου είναι καταπληκτικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μια εξαιρετική ομάδα, σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μακάρι να καταφέρω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της Σίτι. Είμαι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα μου παρουσιαστούν στο υψηλό επίπεδο».