Θέλει Ροντρίγκο ο Βίλας – Μπόας

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκεται ο επιθετικός της Μπενφίκα, Μορένο Ροντρίγκο, μετά από προσωπική εισήγηση του Αντρέ Βίλας – Μπόας.



Θέλει Ροντρίγκο ο Βίλας – Μπόας

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «spurs» είναι ένα από τα φλέγοντα θέματα στις τάξεις του συλλόγου, καθώς σε αυτή τη θέση υπάρχουν μόνο οι λύσεις των Ζερμέν Ντεφό και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Βίγια, αλλά και την έμπρακτη επιθυμία του Αντρέ Βίλας – Μπόας για τον Λεονάρντο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να πάρει στο Λονδίνο τον Μορένο Ροντρίγκο της Μπενφίκα.

Ο -γεννημένος στη Βραζιλία- διεθνής με τη φανέλα την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, κοστολογείται περίπου στα 10 εκ. λίρες, ωστόσο αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς ο Βίλας – Μπόας πιστεύει στο ταλέντο του 22χρονου στράικερ, που θα προσφέρει λύσεις στη γραμμή κρούσης, αλλά και στο υψηλό ποσό που θα μπει στα ταμεία της, σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντρίγο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε στην Αγγλία ως δανεικός με τη φανέλα της Μπόλτον, πριν πάρει μόνιμη μεταγραφή στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Γιώργος Σιάφας