Θέλει να βελτιωθεί ο Γουόκερ

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της Τότεναμ τη φετινή σεζόν, ο ακραίος αμυντικός της ομάδας, Κάιλ Γουόκερ πιστεύει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον ίδιο, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο «Spurs TV».



Θέλει να βελτιωθεί ο Γουόκερ

Ο Άγγλος πραγματοποίησε τις περισσότερες εμφανίσεις από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή των «σπιρουνιών» και βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του Άντρε Βίλας-Μπόας να καταλείψει την 5η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ.

Μάλιστα, ο 23χρονος με δηλώσεις του επισήμανε πως τα βάζει με τον εαυτό του εάν σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορεί να φτάσει την απόδοση που επιθυμεί.

«Είχα θέσει υψηλά στάνταρ την προηγούμενη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος από αυτά που πέτυχα. Όταν όμως αποτυγχάνεις να βρίσκεσαι εκεί, τότε ο κόσμος αντιδρά», δήλωσε αρχικά ο Γουόκερ, προσθέτοντας: «Είμαι ο πρώτος απ’ όλους που παραπονιέμαι για τον εαυτό μου και λέω ‘’μπορώ να τα πάω καλύτερα’’. Έχω παίξει 100 παιχνίδια σε δύο σεζόν. Είναι μεγάλος αριθμός».

«Ήμουν υπομονετικός. Πήρα την ευκαιρία μου την προηγούμενη χρονιά και πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα που θα μου δώσουν την ευκαιρία να παραμείνω ψηλά», τόνισε στη συνέχεια και κατέλεξε: Θέλω να κερδίσω τίτλους εδώ. Παίζω πάντα για το καλύτερο. Οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο σημαίνει ότι δεν είμαι χαρούμενος».

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος