«Σπουδαίο να μπω σαν αρχηγός στο Μαρακανά»

Ενθουσιασμένος που θα είναι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο μπράτσο, στο Κυριακάτικο φιλικό με τους Βραζιλιάνους στο «Μαρακανά» δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού. «Σκέτη… μαγεία η Βραζιλία και όλα όσα έχουμε δει από κοντά» πρόσθεσε. 



«Σπουδαίο να μπω σαν αρχηγός στο Μαρακανά»

Ο έμπειρος μέσος της Τσέλσι, είπε αρχικά : «Εμείς, οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές αντιλαμβανόμαστε τις ευθύνες που έχουμε και πραγματικά έχουμε αντιληφθεί τη μαγεία της Βραζιλίας και των ανθρώπων της».

Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στους Ιρλανδούς, όπου ο Άσλεϊ Κόουλ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «τριών λιονταριών», ο Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι αυτός που θα ηγηθεί των προσπαθειών των συμπαικτών του στο «Μαρακανά»:

«Είναι τεράστια τιμή να καθοδηγήσω εγώ τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ενός τόσο σπουδαίου γηπέδου, όπως το Μαρακανά. Και το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε τη Βραζιλία, κάνει τη στιγμή ακόμα πιο σημαντική» τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ, που αναφέρθηκε και στην… πρωινή εκδρομή στο άγαλμα του Χριστού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρωί είδαμε από κοντά το άγαλμα του Χριστού. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να βιώσω…».