Ο Μόγιες «χάλασε» τη μεταγραφή του Μπέλαμι!

Στην αποκάλυψη πως ένα ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μόγιες και… μια λίστα με κανονισμούς που άκουσε από τον πρώην, πλέον, προπονητή των «ζαχαρωτών» χάλασαν τη μεταγραφή του στο «Γκούντισον Παρκ» το 2005, προχώρησε ο Κρεγκ Μπέλαμι.   



Ο Μόγιες «χάλασε» τη μεταγραφή του Μπέλαμι!

Ο Ουαλός επιθετικός επιστρέφει με τη νέα σεζόν στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ, με την αγαπημένη του Κάρντιφ. Τη βοήθησε να πάρει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά λόγω των εξελίξεων με το θέμα του διαδόχου του Ντέιβιντ Μόγιες στην Έβερτον, θυμήθηκε μια παλιά ιστορία που… αγνοούσε όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

«Είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Στους όρους του συμβολαίου, στα χρήματα, σε όλα. Αλλά μια συνάντηση με τον κ. Μόγιες χάλασε τη μεταγραφή. Μόλις τον είδα, μου παρουσίασε μια μεγάλη λίστα με κανονισμούς.

Κάποιοι από αυτούς ήταν να μην εκφράζω δυσαρέσκεια όταν βγαίνω από το ματς ως αλλαγή ή να απευθύνομαι κατευθείαν σε αυτόν αν με προβλημάτιζε κάτι και να μην το συζητούσα με τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν του κρατάω κακία, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος του είπε πως θα προκαλούσα προβλήματα στην Έβερτον και θα ήμουν μπελάς» είπε ο Κρεγκ Μπέλαμι για την παραλίγο μεταγραφή του στα «ζαχαρωτά» στο «Γκούντισον Παρκ».