«Προορισμένη για τίτλους η Σίτι»

Τις φιλοδοξίες του για το μέλλον της Μάντσεστερ Σίτι και τη σκληρή δουλειά που θα γίνει στον σύλλογο ώστε να κατακτήσει τίτλους, φανέρωσε ο πρόεδρος των «πολιτών», Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. «Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι ανακοινώσεις» όσον αφορά τον νέο προπονητή.   



«Προορισμένη για τίτλους η Σίτι»

Ο ισχυρός άνδρας της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τα λόγια του, ήταν ακριβώς αυτά που περίμεναν να ακούσουν οι οπαδοί.

Φέτος, οι «πολίτες» είχαν… καταστροφική χρονιά, παραδίδοντας τα σκήπτρα της Πρέμιερ Λιγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνοντας το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό απέναντι στη Γουίγκαν και έχοντας αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ από τη φάση των ομίλων.

«Το φετινό καλοκαίρι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και πολύ προσεκτικοί στη μεταγραφική αγορά. Η Σίτι είναι ένας σύλλογος που πρέπει να φτάνει σε επιτυχίες και κατάκτηση πρωταθλημάτων» είπε ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, επιδεικνύοντας την αποφασιστικότητα και τη σύνεση με την οποία κινεί τα νήματα στη Σίτι.

Ερωτηθείς για το θέμα του προπονητή, ανέφερε: «Όλοι αισθανθήκαμε ότι χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή. Ο Ρομπέρτο έκανε φοβερή δουλειά όσο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, αλλά κάτι έπρεπε να αλλάξει. Να έρθει κάτι καινούριο που θα μας έβαζε σε μια νέα κατεύθυνση. «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με νέο προπονητή. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα».

Μέσα σ’ όλα, επιβεβαίωσε το πλάνο και την επιθυμία του ιδίου και των διοικούντων τη Σίτι για την αύξηση της χωρητικότητας του «Etihad».