«Ονειρεμένο το ματς με την Αργεντινή»

Έχει μπει στο κλειστό κλαμπ των 100άρηδων Άγγλων διεθνών, αλλά ένα ματς δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο Άσλεϊ Κόουλ, δήλωσε ότι το παιχνίδι με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του 2002, ήταν ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει τους αστέρες που έβλεπε από μικρός και από τους οποίους αντλούσε έμπνευση.   



«Ονειρεμένο το ματς με την Αργεντινή»

Ο αριστεροπόδαρος άσος, θα είναι αυτός που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο αποψινό ματς με την Ιρλανδία στο «Γουέμπλεϊ» για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της FA.

Έχοντας μετρήσει 101 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο, ο διεθνής άσος της Τσέλσι, λόγω και της απουσίας του Στίβεν Τζέραρντ, θα είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες εμφανίσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ». Έτσι, ο Ρόι Χότζον αποφάσισε να είναι αυτός που θα ηγηθεί των προσπαθειών των συμπαικτών του κόντρα στους Ιρλανδούς.

Ο Άσλεϊ Κόουλ μίλησε στο «match programme» του αποψινού αγώνα και αναφέρθηκε στο παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ με τη φανέλα της Αγγλίας:

«Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Το παιχνίδι με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του 2002 ήταν καταπληκτικό. Παίξαμε απέναντι σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως ήταν ο Μπατιστούτα, ο Ζανέτι, ο Ορτέγκα και τους νικήσαμε. Ήταν απίστευτο. Αυτούς έβλεπα μεγαλώνοντας και μετά από εκείνο το παιχνίδι ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος. Το παιχνίδι με την Αργεντινή, ήταν απλά ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά».