Τζόλα: «Του χρόνου πιο δυνατοί»

Η απογοήτευση από τον χαμένο τελικό των πλέι-οφ ανόδου, θα μετατραπεί σε πείσμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως τόνισε ο Τζιανφράνκο Τζόλα λίγο μετά την ήττα (1-0) από την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ» και την απώλεια του «εισιτηρίου» για την Πρέμιερ Λιγκ.   



Τζόλα: «Του χρόνου πιο δυνατοί»

Ο Ιταλός κόουτς, στάθηκε στο γεγονός πως ελάχιστοι ήταν αυτοί που αισιοδοξούσαν για την παρουσία των «hornets» στον μεγάλο τελικό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική παρουσία της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν και κάναμε κάτι που πολλοί δεν περίμεναν. Παιχνίδια όπως αυτός ο τελικός, κρίνονται συνήθως στη φόρμα που θα βρεθεί η μια από τις δύο ομάδες εκείνη τη μέρα και σήμερα, η Κρίσταλ Πάλας ήταν πολύ καλύτερη από εμάς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τζόλα, που πρόσθεσε:

«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά διασκεδαστική για εμάς. Του χρόνου θα έχουμε ακόμα πιο δυνατό σύνολο. Έχουμε παίκτες που είναι εξαιρετικοί και αν θέλουμε να μείνουν, θα μείνουν μαζί μας».