Χόλογουεϊ: «Μην ξεγράφεις ποτέ, κανέναν»

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ και να πάρει το τελευταίο «εισιτήριο» για την Πρέμιερ Λιγκ. ΓιΆ αυτό το λόγο, «ποτέ δεν θα πρέπει να ξεγράφεις κανέναν», όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ίαν Χόλογουεϊ.   



Χόλογουεϊ: «Μην ξεγράφεις ποτέ, κανέναν»

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα. Δεν θα πρέπει κανείς να ξεγράφει κανέναν» είπε αρχικά ο τεχνικός των «αετών» λίγο μετά τη λήξη του νικηφόρου (1-0) τελικού επί της Γουότφορντ, στο «Γουέμπλεϊ».

Ερωτηθείς για τον σκόρερ του αγώνα, Κέβιν Φίλιπς, αλλά και τον Γουίλφριντ Ζαχά που αφήνει τον σύλλογο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκπλήσσονται όλοι με τον Κέβιν… Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και θα παίζει όσο αντέχει. Χαίρομαι πολύ και για τον Γουίλφριντ Ζαχά. Είναι εξαιρετικό παιδί και είμαι περήφανος που δεν σταθήκαμε εμπόδιο στο όνειρό του με τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να βάζεις εμπόδια στην επιθυμία νεαρών παικτών όταν εμφανίζονται μεγάλοι σύλλογοι για την απόκτησή τους. Του εύχομαι τα καλύτερα».