Η Άρσεναλ «πλήγωσε» τον Λιούνγκμπεργκ

Απογοητευμένος με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Άρσεναλ για την τέταρτη θέση, παρουσιάστηκε ο παλαιός αστέρας της ομάδας, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος παράλληλα έδωσε τα εύσημα στον Αρσέν Βενγκέρ.



Η Άρσεναλ «πλήγωσε» τον Λιούνγκμπεργκ

Τα χρόνια που έχουν περάσει χωρίς κάποιο τρόπαιο για την Άρσεναλ, είναι πολλά, με τους «κανονιέρηδες» να… αναλώνονται στην τρίτη και την τέταρτη θέση.

Κάπως έτσι βλέπει τα πράγματα και ο παλιός παίκτης της ομάδας, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφο είπε πως πληγώνεται να βλέπει τους παίκτης της να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

«Δεν είμαι χαρούμενος που πανηγύρισαν. Είναι διαφορετικό το πώς βλέπω εγώ τον σύλλογο. Είμαι από διαφορετική σχολή και ο Πατ Ράις μου είχε πει πως αν δεν κερδίσω ένα τρόπαιο, είναι ,μεγάλη αποτυχία. Είναι λίγο διαφορετική η κατάσταση τώρα, καθώς έχουν το χρέος από το καινούργιο γήπεδο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι και ελπίζω του χρόνου να παρουσιαστεί μια καλύτερη ομάδα» είπε αρχικά ο Σουηδός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ασέν Βενγκέρ, δίνοντάς του συγχαρητήρια για τον τρόπο διαχείρησης του συλλόγου:

«Νομίζω πως έχουν τις βάσεις, αλλά ίσως πρέπει να αποκτήσουν κάποιους πολύ καλούς παίκτες για να «νοστιμίσουν» το σύνολο. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα το να χάνει τους καλύτερους παίκτες της κάθε χρόνο. Ο Βενγκέρ τα έχει πάει περίφημα με την ομάδα που έχει».

Γιώργος Σιάφας