Άλλον ένα χρόνο ο Φέρντιναντ!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Ρίο Φέρντιναντ, που το μεσημέρι της Πέμπτης, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους»! 



Άλλον ένα χρόνο ο Φέρντιναντ!

Ο 34χρονος αμυντικός ήταν… σχεδόν σίγουρος ότι η διοίκηση του συλλόγου θα του πρόσφερε νέο συμβόλαιο, άσχετα από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Έτσι κι έγινε. Όλα πήγαν… βάσει σχεδίου για τον Ρίο Φέρντιναντ που περίμενε ένα τηλεφώνημα από τους διοικούντες τη Γιουνάιτεντ ώστε να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας και να υπογράψει νέο μονοετές συμφωνητικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο! Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» έγραψε στο  twitter ο έμπειρος στόπερ που από την πρώτη στιγμή της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», είχε δηλώσει την επιθυμία του να συνεργαστεί και με τον Ντέιβιντ Μόγιες.  

Μάλιστα, όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έχω ήδη μιλήσει με τον νέο μας προπονητή και ανυπομονώ να αρχίσει η συνεργασία μας και να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους στη νέα εποχή της Γιουνάιτεντ».

Ο Φέρντιναντ αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2002 έχοντας κατακτήσει σε αυτό το διάστημα έξι πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ, το Τσάμπιονς Λιγκ του 2008 και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ίδιας χρονιάς.