Ανοίγει το «στρατηγείο» της η Λίβερπουλ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Λίβερπουλ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της να περάσουν τις πόρτες του Μέλγουντ, με το προπονητικό κέντρο του συλλόγου να γίνεται προσβάσιμο στο κοινό από την επόμενη εβδομάδα.



Ανοίγει το «στρατηγείο» της η Λίβερπουλ

Το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων» βρίσκεται στο ίδιο σημείο εδώ και 70 χρόνια και με τις συνεχείς ανακαινίσεις του έχει γίνει ένα από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο.

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και να προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους της να δουν τους χώρους στους οποίους προπονούνται καθημερινά οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς.

Μάλιστα, όσοι επισκεφτούν το Μέλγουντ θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Τσάμπιος Λιγκ, το οποίο κατέκτησαν οι «reds» το 2005, στην Τουρκία.

«Πιστεύω πως είναι τρομερή ευκαιρία για όλους τους φίλους μας να έρθουν και να δουν από πρώτο χέρι πως δουλεύουν οι παίκτες μας», τόνισε ο Ρότζερς, ενώ από την πλευρά του ο Άντριου Πάρκινσον, αρμόδιος για το πρόγραμμα, τόνισε πως αυτή η ενέργεια είναι «προς την κατεύθυνση που κάνει ο σύλλογος για να φέρει πιο κοντά στην ομάδα τους οπαδούς της».

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 16 Ιουνίου και η επίσκεψη κοστίζει 35 λίρες, στην οποία περιλαμβάνεται και επιστροφή στο «Anfield» με το λεωφορείο που μεταφέρει τους παίκτες του Ρότζερς!