Σούσο και Ασαϊντί για Ολυμπιακό

Τους Σούσο και Ουσάμα Ασαΐντι στέλνουν στον Ολυμπιακό πληροφορίες από το Νησί, με την ελληνική ομάδα να δείχνει να έχει βάλει στο μάτι της τους δύο μεσοεπιθετικούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι πήραν ευκαιρίες μέσα στη σεζόν από τον Μπρένταν Ρότζερς.  



Σούσο και Ασαϊντί για Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει η «SportDay», επικαλούμενη πηγές από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός έχει καταστρώσει το μεταγραφικό του πλάνο και μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ.

Ο Σούσο βρίσκεται, εξάλλου, από την περασμένη σεζόν στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας, ενώ μέσα στη σεζόν πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Ρότζερς.

Αντίθετα, ο Ασαΐντι δεν είχε ανάλογες συμμετοχές, αφού όσες φορές τον εμπιστεύτηκε ο τεχνικός των «κόκκινων» ο ίδιος δεν δικαίωσε τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του. 

Να υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη «κλειστεί» φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Οι ¶γγλοι μάλιστα ανέφεραν πως έχει γίνει ήδη συζήτηση των δύο συλλόγων για τον Σούσο και στο «τραπέζι» μπορεί να πέσει και το όνομα του Κώστα Μανωλά για τον οποίο είχε γραφτεί πως η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του.