Τέλος τα βάσανα, ώρα για πάρτι (pics)

Έπειτα από εννέα μήνες και 380 ματς, τα… βάσανα των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ έλαβα τέλος. Έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς το γιόρτασαν, με νυχτερινές εξορμήσεις σε μπυραρίες, κέντρα διασκέδασης και… φαγάδικα! Έμπλεξαν σε καυγά παίκτες της Μπρέντφορντ.   



Τέλος τα βάσανα, ώρα για πάρτι (pics)

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός, οι απαιτήσεις και οι δυσκολίες, ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Για να αντέξεις στο επίπεδο της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου θέλει αντοχές και… γερό στομάχι.

Όταν, λοιπόν, η σεζόν τελειώνει, είναι η καλύτερη στιγμή για πανηγυρισμούς. Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να κυκλοφορήσουν σε μπυραρίες και νυχτερινά κλαμπ το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για το 2012-2013.

Ο Άντι Κάρολ μετά τις μπύρες… το έριξε στα κεμπάπ, ο Άσλεϊ Κόουλ κυκλοφόρησε με την παρέα της συντρόφου του, ο Μαρουάν Φελαϊνί επέλεξε ένα καλό κλαμπ - και η αλήθεια είναι ότι δεν έδειχνε και πολύ καλά κατά την αποχώρησή του - ενώ την βόλτα τους έκαναν και οι Ράμσεϊ και Μουάμπα. 

Φρανκ Λάμπαρντ, Μπακαρί Σανιά και Τόμας Ροσίτσκι το ‘ριξαν λίγο έξω, ενώ κάποιοι παίκτες της Μπρέντφορντ, που την Κυριακή ηττήθηκε 2-1 από τη Γιόβιλ, χάνοντας την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ - έμπλεξαν σε καυγά. Ωστόσο, η κατάσταση εκτονώθηκε άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες: