Λάμπαρντ: «Μιλάω συνέχεια για την Τσέλσι»!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ φτάνει σε σημείο να γίνεται… κουραστικός όταν μιλάει για την Τσέλσι και την ανανέωση του συμβολαίου του! Σε κάθε του βήμα αναφέρεται στην αγαπημένη του ομάδα και δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει όταν το κάνει.   



Λάμπαρντ: «Μιλάω συνέχεια για την Τσέλσι»!

Ο Άγγλος μέσος, είναι πλέον και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον λονδρέζικο σύλλογο, αφού έφτασε στα 203 τέρματα και ξεπέρασε τον Μπόμπι Τάμπλινγκ που είχε σταματήσει στα 202.

Με τη βοήθεια της Adidas, χορηγού εταιρείας της Τσέλσι, αλλά και δική του προμηθεύτρια αθλητικού υλικού, ο Λάμπαρντ πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση για το επίτευγμά του και στο περιθώριο των γυρισμάτων, μίλησε ξανά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Φτάνω σε σημείο να γίνομαι… κουραστικός όταν μιλάω για αυτό! Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να αναφέρομαι στην Τσέλσι. Ο σύλλογος, μου έχει φερθεί άψογα και η ανανέωση του συμβολαίου ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί. Γιατί να φύγω; Δεν υπήρχε κανείς ουσιαστικός λόγος. Η ομάδα και ο κόσμος είναι υπέροχοι. Η Τσέλσι είναι τα πάντα για μένα» είπε ο «Φράνκι».

Δείτε παρασκήνια από το διαφημιστικό της Adidas: