Στην Ελπίδων ο Ντελφουνέσο

Ο Νέιθαν Ντελφουνέσο θα είναι ο αντικαταστάτης του Καλούμ ΜακΜάναμαν στην αποστολή της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Αγγλίας για την τελική φάση του Euro 2013.



Στην Ελπίδων ο Ντελφουνέσο

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Γουίγκαν αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση των «λάτικς» κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη (14/5), με το πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου του να τον αφήνουν εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ως εκ τούτου, ο προπονητής της U-21 της Αγγλίας, Στιούαρτ Πιρς, βρισκόταν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που θα ταξιδέψει στα γήπεδα του Ισραήλ τον επόμενο μήνα και τον βρήκε στο πρόσωπο του 22χρονου φορ της Άστον Βίλα.

Ο Ντελφουνέσο ανήκει στους «χωριάτες», ωστόσο τη φετινή σεζόν την πέρασε ως δανεικός στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Μπλάκπουλ, πετυχαίνονται έξι γκολ σε 41 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Αγγλίας μετρά 16 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων, διεξάγεται το διάστημα 5-18 Ιουνίου και η Αγγλία βρίσκεται στον πρώτο από τους δύο ομίλους, μαζί με Ισραήλ, Νορβηγία και Ιταλία.