«Σάρωσε» τα βραβεία ο Μάτα

Με δύο βραβεία αποχώρησε από την ειδική εκδήλωση της Τσέλσι για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ο Χουάν Μάτα. Αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας για τη φετινή χρονιά τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τους οπαδούς του συλλόγου. Βραβείο αναγνώρισης προσφοράς για τον Φρανκ Λάμπαρντ.   



«Σάρωσε» τα βραβεία ο Μάτα

Οι «μπλε» του Λονδίνου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδήλωση για τα πρόσωπα της χρονιάς, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν, αφού απομένει το ματς πρωταθλήματος με την Έβερτον.

Ο Χουάν Μάτα «σάρωσε» τα βραβεία, αφού αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι για τη αγωνιστική περίοδο 2012-2013, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τους οπαδούς.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παρέλαβε ειδικό βραβείο αναγνώρισης της προσφοράς του στον σύλλογο μετά τη μέγιστη συνεισφορά στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ καλύτερος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Νέιθαν Άκε.

Οι φίλοι της Τσέλσι κλήθηκαν να ψηφίσουν και για το καλύτερο γκολ της ομάδας, με  αυτό του Όσκαρ απέναντι στη Γιουβέντους στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Γιουβέντους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να συγκεντρώνει τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων.