Στην εθνική ο ΜακΚάρθι!

Την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, έλαβε ο τερματοφύλακας της Ρέντινγκ, Άλεξ ΜακΚάρθι! Ο Ρόι Χότζον ανακοίνωσε την αποστολή των «τριών λιονταριών» για τα φιλικά παιχνίδια με τις Ιρλανδία και Βραζιλία για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της FA. «Μέσα» και ο Άντι Κάρολ.  



Στην εθνική ο ΜακΚάρθι!

Ο ομοσπονδιακός κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας, επέλεξε τον νεαρό τερματοφύλακα των «royals» για την τριπλέτα των γκολκίπερ που θα κληθούν να υπερασπιστούν την εστία της εθνικής ομάδας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άντι Κάρολ, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην επίθεση της Γουέστ Χαμ, ενώ και ο Ντάνιελ Στάριτζ που… κάνει παπάδες με τη φανέλα της Λίβερπουλ βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Χότζον.

Στην εθνική ομάδα κλήθηκαν και… Κυπελλούχοι Ευρώπης με την Τσέλσι, Λάμπαρντ, Κέιχιλ και Άσλεϊ Κόουλ.

Τα φιλικά με Ιρλανδία και Βραζιλία για τον εορτασμό των 150 ετών από την ίδρυση της FA έχουν προγραμματιστεί για τις 29/5 και 2/6 αντίστοιχα. 

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ ΜακΚάρθι (Ρέντινγκ)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς, Φιλ Γιαγκέλκα (Έβερτον), Γκάρι Κέχιλ, Άσλεϊ Κόουλ (Τσέλσι), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζόλεον Λέσκοτ (Μάντσεστερ Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Μάικλ Κάρικ, Τομ Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Γουέιν Ρούνεϊ, Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άντι Κάρολ (Γουέστ Χαμ), Ζερμέιν Ντεφό (Τότεναμ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)