«Δεν ήταν δίκαιο…»

Συντετριμμένος από τον τρόπο με τον οποίο η Μπενφίκα έχασε και το Γιουρόπα Λιγκ μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «αετών», Ζόρζε Ζέσους. «Δεν ήταν δίκαιο…» τόνισε λίγο μετά τη λήξη του τελικού με την Τσέλσι.   



«Δεν ήταν δίκαιο…»

Το περασμένο Σάββατο, η Μπενφίκα δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο «Ντραγκάο», ηττήθηκε με σκορ 2-1 και μόλις μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, χρειάζεται κάτι… παραπάνω από θαύμα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Το βράδυ της Τετάρτης, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από την Τσέλσι, ηττήθηκε 2-1 και έχασε και το Γιουρόπα Λιγκ. Πόσα νΆ αντέξει ο άνθρωπος πια;

«Οι παίκτες μου δεν άξιζαν κάτι τέτοιο.  Όχι τέτοια ήττα. Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτούμε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε… Δεν ήταν δίκαιο» είπε ο Ζέσους στη συνέντευξη Τύπου του χαμένου τελικού και πρόσθεσε:

«Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πανάξιοι κατακτητές του τίτλου. Για περίπου 93 λεπτά ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Τσέλσι. Μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά».

Κληθείς να τοποθετηθεί και για το θέμα του συμβολαίου του, υποστήριξε: «Αυτή η ήττα στον τελικό θα με κάνει να σκεφτώ πολλά. Έχω όμως πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας και τις τελευταίες εβδομάδες μιλάμε πάρα πολύ. Έχουμε συμφωνήσει στα περισσότερα θέματα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πώς εξελίσσονται τα πράγματα…».