Αισιοδοξία για παραμονή Μαρτίνεθ

Το… μήνυμα που έστειλε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά τον υποβιβασμό της Γουίγκαν για την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνει τον πρόεδρο των «λάτικς», Ντέιβ Γουίλαν, να ελπίζει στην παραμονή του Ισπανού κόουτς στον πάγκο.   



Αισιοδοξία για παραμονή Μαρτίνεθ

Η Γουίγκαν, μετά και την ήττα (4-1) από την Άρσεναλ στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Η εξέλιξη αυτή, είναι ικανή να οδηγήσει τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μακριά από το «DW Stadium» και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Έβερτον έχει προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, όμως, τόνισε πως αν η επιθυμία του 39χρονου προπονητή είναι να αποχωρήσει, τότε δεν θα σταθεί εμπόδιο…  

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία κρούση. Η Έβερτον, είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος σύλλογος που ξέρει τους κανονισμούς και θεωρώ ότι δεν θα έκανε τίποτα πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνει μαζί μας ο Ρομπέρτο. Θα περιμένω βέβαια το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Κάθε Δευτέρα, μετά το φινάλε των τελευταίων πρωταθλημάτων, προγραμματίζουμε συνάντηση και μιλάμε με ειλικρίνεια για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Αυτό θα κάνουμε και φέτος. Πάντως, δεν θα σταθώ εμπόδιο στην επιθυμία του, αν θελήσει να κλείσει το κεφάλαιο Γουίγκαν».