«Τράμπα» Ρέινα-Τέγιο σκέφτονται στη Λίβερπουλ

Πλάνο για την απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο από τη Μπαρτσελόνα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι της Λίβερπουλ. Τον Πέπε Ρέινα δίνουν ως αντάλλαγμα οι «κόκκινοι» στους Καταλανούς, τον οποίο η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έχει στο στόχαστρο εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.



«Τράμπα» Ρέινα-Τέγιο σκέφτονται στη Λίβερπουλ

Οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως οι ικανότητες και η εμπειρία του Πέπε Ρέινα τον καθιστούν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος έχει εκδηλώσει εδώ και πολύ καιρό την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.

Από την άλλη, ο Τέγιο είναι «διακαής πόθος» του τεχνικού των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, αφού θεωρεί πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για τον ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας την επόμενη χρονιά.

Ο 21χρονος, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία και  κοστολογείται γύρω στα 8,5 εκατομμύρια λίρες, δεν έχει πάρει την ευκαιρίες που του αναλογούν και το σενάριο που τον θέλει να αποχωρεί από τους Καταλανούς το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι πολύ κοντά στο να επιβεβαιωθεί.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Ρέινα, ωστόσο η Λίβερπουλ θα αντιπροτείνει την ανταλλαγή του 30χρονου τερματοφύλακα, με τον νεαρό άσσο των «μπλαουγκράνα», κάτι που δεν βρίσκει σε καμία περίπτωση αρνητικό τον Τέγιο, ο οποίος βλέπει το μέλλον μακριά από τη Μπαρτσελόνα, όσο και τη διοίκησης της Ισπανικής ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα μέσα στο καλοκαίρι.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος