Ρόμπεν το …αντίδοτο για Μαντσίνι

Μπορεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η …ζωή συνεχίζεται. Οι «πολίτες» κινούνται από τώρα για το μεταγραφικό παζάρι και το όνομα του Άριεν Ρόμπεν βρίσκεται πρώτο στη λίστα των ανθρώπων του συλλόγου.



Ρόμπεν το …αντίδοτο για Μαντσίνι

Αν και προπονητής δεν υπάρχει για να διαλέξει τους παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου, τα επιτελεία της Σίτι κινούνται αυτόνομα.

Τσίκι Μπεγκιριστάιν και Φεράν Σοριάνο έχουν καταρτίσει το πλάνο για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και αυτό προβλέπει τουλάχιστον ένα μεγάλο «μπαμ» για να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή στο σύλλογο. Το όνομα του Ρόμπεν είναι ικανό να το προκαλέσει, με τον Ολλανδό άσο να μη δείχνει αρνητικός να κάνει το βήμα επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί από την Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δείχνει να τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, θέλοντας άλλα χαρακτηριστικά σε έναν παίκτη και όχι τόσο …μεγάλη ηλικία. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας ζητά 12 εκατομμύρια για τον Ολλανδό μέσο, ποσό το οποίο δεν είναι απαγορευτικό για τους «πολίτες».