Οριστικό αντίο από Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς θα πει... για δεύτερη φορά μεν, αλλά οριστικά, το αντίο στα γήπεδα στο φινάλε της σεζόν, γνωστοποιώντας την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.  



Οριστικό αντίο από Σκόουλς

Ο Σκόουλς - ούτως ή άλλως - είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν, ωστόσο σε ενδεχόμενη παραμονή του Φέργκιουσον τίποτα δεν θα ήταν απίθανο. 

Παρ' όλα αυτά, πλέον είναι οριστικό και αμετάκλητο. 

Η αποχώρηση του Σκωτσέζου προπονητή από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκμηδένισε και τις τελευταίες πιθανότητες για την παραμονή του Σκόουλς στους «κόκκινους διαβόλους», με τον Άγγλο άσο να επιβεβαιώνει τη φημολογία που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες και να επισημοποιεί τη... δεύτερη απόσυρσή του από την ενεργό δράση. 

Αυτή τη φορά, δεν θα το κάνει όπως τον Ιανουάριο του 2012, που λόγω... ανάγκης της ομάδας υπάκουσε στο κάλεσμα του Φέργκιουσον και έβαλε ξανά τα παπούτσια του. Θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα είναι οριστικό. 

Θα αποχωρήσει, έχοντας στεφθεί ξανά Πρωταθλητής Αγγλίας. 

Θα πει το αντίο, όντας στην κορυφή...

«Ναι, αυτή τη φορά θα είναι μια και καλή. Αποσύρομαι. Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα για πολλά χρόνια, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών. Η ομάδα έχει την κατάλληλη ισορροπία για να προχωρήσει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες» ήταν η επίσημη τοποθέτησή του.

Από την πλευρά  του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε:

«Ο Πολ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πάντα ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και ήταν πραγματικά ένα τεράστιο προνόμιο που συνεργάστηκα μαζί του για τόσα πολλά χρόνια. Ο Πολ θα παίξει στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Σουόνσι και θα πάρει το 11ο μετάλλιο του πρωταθλητή Αγγλίας, που τόσο πολύ αξίζει».