Ντεστάν: «Μοιάζουν Μόγιες – Φέργκιουσον»

Για τον Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον, Συλβέν Ντεστάν, λέγοντας πως έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ εξύμνησε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει.



Ντεστάν: «Μοιάζουν Μόγιες – Φέργκιουσον»

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Συλβαίν Ντεστάν αναφέρθηκε στον προπονητή του στην Έβερτον -και από την 1η Ιουλίου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-, Ντέιβιντ Μόγιες, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός, ο οποίος ασχολείται με όλους τους τομείς της προπόνησης θέλοντας να «βγάλει» από τους ποδοσφαιριστές του όσα περισσότερα γίνεται.

«Έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Φέργκιουσον, όπως τον ίδιο τρόπο πλεύσης και την ίδια αποφασιστικότητα. Ασχολείται με την ομάδα στην οποία εργάζεται στο 200%. Κάνει τα πάντα. Τις προπονήσεις, το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ακόμη και τη βιντεοθεραπεία. Απ’ όσο ξέρω, σε άλλους συλλόγους αυτά τα κάνουν οι βοηθοί, όχι οι πρώτοι προπονητές. Είναι πάντα δίπλα σου. Σε πιέζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμη και αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ξέρεις ότι πρέπει να δώσεις τα πάντα με αυτόν δίπλα σου» ανέφερε ο Γάλλος σέντερ μπακ.

Γιώργος Σιάφας