Τα μετάλλια των πρωταθλητών

Φανταχτερά, τεράστιας σημασίας για τους πρωταθλητές και έτοιμα για να φορεθούν στο λαιμό των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Πρέμιερ Λιγκ, μέσω twitter, δημοσίευσε φωτογραφία με τα μετάλλια που θα παραλάβουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στη φιέστα της Κυριακής, για την κατάκτηση του 20ου τίτλου της ιστορίας τους.   



Τα μετάλλια των πρωταθλητών

Όσο κι αν η απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο, η Κυριακή είναι μέρα χαράς για τον σύλλογο και τους οπαδούς του.

Αμέσως μετά το ματς με τη Σουόνσι, θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από την ομάδα του Μάντσεστερ και εφόσον ξεκαθάρισε το θέμα της διαδοχής του Φέργκιουσον στον πάγκο με την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες, το «Ολντ Τράφορντ» έχει αρχίσει να φοράει ήδη τα γιορτινά του.

Λεπτομέρειες από τη… γιορτή που θα στηθεί δεν έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, σε αντίθεση όμως με τα μετάλλια των πρωταθλητών! Η Πρέμιερ Λιγκ, μέσω twitter, δημοσίευσε φωτογραφία με τα φανταχτερά μετάλλια που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα τους θυμίζει την επιτυχία της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.