Ο αγγλικός Τύπος σήμερα (9/5)

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, την ίδια ώρα που αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν στη λίστα τους τον Αμπντισαλάμ Ιμπραίμ της Μάντσεστερ Σίτι.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα (9/5)

Daily Mirror

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την παραίτηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής της Έβερτον έχει υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ στο προπονητικό του τιμ θα είναι και ο Φιλ Νέβιλ.

Η Τσέλσι μπήκε «σφήνα» στην προσπάθεια της Μπάγερν να αποκτήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ και είναι έτοιμη να κάνει πρόταση 30 εκατομμυρίων λιρών.

Έτοιμη να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Φράνκ Λάμπαρντ για ακόμα ένα χρόνο, φαίνεται να είναι η διοίκηση της Τσέλσι.

Η Σαουθάμπτον είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Μάλαγα για την απόκτηση του Χεσούς Γκαμέζ, ο οποίος κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια λίρες.

The Sun

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει τον Ντέιβιντ Μόγιες για διάδοχό του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άντρε Βίλας-Μπόας παραδέχτηκε ότι οι ελπίδες της Τότεναμ για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς μειώθηκαν, μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τσέλσι.

Η Άρσεναλ παρακολουθεί τον 24χρονο τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης, Σβεν Άλρεϊκ.

Daily Mail

Μεγάλη μέρα για τη Γιουνάιτεντ η χθεσινή, αφού μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, την ίδια ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι το φαβορί για αντικαταστάτης του Φέργκιουσον, ενώ κοντά στην Έβερτον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Daily Express

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Κόστελ Παντίλιμον, πιστεύει πως ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Γουίγκαν, θα είναι ο τελευταίος του με τη φανέλα των «πολιτών».

The Independent

Το ραντεβού του Ντέιβιντ Μόγιες με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα το πρωί.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Μπέρνσταιν έχει αμφιβολίες αναφορικά με την επιστροφή του Τζον Τέρι στην εθνική Αγγλίας.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος