Μπέκαμ: «Σαν πατέρας μου ο Φέργκιουσον»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ενημερώθηκε για την αποχώρηση του Σκοτσέζου προπονητή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν είναι μόνο ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει. Ήταν σαν πατέρας για μένα» τόνισε. 



Μπέκαμ: «Σαν πατέρας μου ο Φέργκιουσον»

Ο «Μπεκς», δεν θα μπορούσε να μείνει… έξω απ’ το χορό, όσον αφορά τους ανθρώπους που εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Δεν είναι μόνο ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Ήταν σαν πατέρας για μένα. Με βοηθούσε από την πρώτη μέρα που πήγα στη Γιουνάιτεντ, στην ηλικία των 11 ετών, μέχρι και την ημέρα που έφυγα» ήταν τα πρώτα λόγια του, για να προσθέσει:

«Χωρίς αυτόν, δεν θα είχα πετύχει τόσα πολλά στην καριέρα μου. Κατανοούσε πόσο σημαντικό ήταν για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει με τη φανέλα με το εθνόσημο και πόσο σημαντικό ήταν για μένα να αγωνίζομαι για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθω χωρίς τον Σερ Άλεξ, ως προς την αντιμετώπιση από τον κόσμο και τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να συμπεριφερθώ, όταν όλα τα φώτα έπεφταν πάνω μου.

Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων. Είμαι πραγματικά ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί του. Είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου.

Σε ευχαριστώ αφεντικό…».