Νικήτρια στο θρίλερ η Μπρέντφορντ!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο «Griffin Park», η Μπρέντφορντ, επικράτησε 5-4 της Σουίντον στα πέναλτι (3-3 κ.α.) στη μεταξύ τους ρεβάνς για τα πλέι-οφ ανόδου της LeagueOne και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», όπου θα κοντραριστεί με τη Γιόβιλ!   



Νικήτρια στο θρίλερ η Μπρέντφορντ!

Οι γηπεδούχοι, αφού «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα με τη Σουίντον που ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1, υποδέχθηκαν… με άγριες διαθέσεις την αντίπαλό τους. Μάλιστα, λίγο έλειψε η μοίρα να... κάνει τα δικά της, αλλά οι «μέλισσες» τα κατάφεραν.

Στο 24’ ο Ρούνεϊ με αυτογκόλ έβαλε μπροστά τη Μπρέντφορντ, που βρήκε και δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα πριν φύγει το ημίχρονο, με τον Ντόναλντσον που έδωσε στην ομάδα του Ούβε Ρόσλερ αέρα δύο τερμάτων. Ο Ρούνεϊ, διορθώνοντας το λάθος του μείωσε για τη Σουίντον στο 44’, όμως δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντόναλντσον έκανε το 3-1!

Οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντεβέρα στο 57’ και είχαν κάτι περισσότερο από μισή ώρα στη διάθεσή τους να για να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν την κόντρα στην παράταση. Πέτυχαν το στόχο τους με τον… χειρότερο τρόπο για τον αντίπαλο. Σκοράροντας στο 95’ με τον Φλιντ για να παίξουν οι δύο ομάδες και το εξτρά ημίωρο!

Τα γκολ… σταμάτησαν στην παράταση και στα πέναλτι, η Μπρέντφορντ, ευστόχησε περισσότερες φορές από την άσπρη βούλα, σε αντίθεση με τον τρόπο με τον οποίο έχασε την απευθείας άνοδο και θα βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει ξανά το «εισιτήριο» για την Τσάμπιονσιπ.