Ούτε οι μεν, ούτε οι δε

Είχαν την ευκαιρία τους και την άφησαν να περάσει. Η Μίλγουολ υποδέχτηκε την Κρίσταλ Πάλας στο «Ντεν», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 42η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και με το τελικό 0-0, ούτε οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, ούτε οι φιλοξενούμενοι την παρουσία τους στα πλέι-οφ ανόδου.   



Ούτε οι μεν, ούτε οι δε

Η πρόθεση και των δύο ομάδων να προστατεύσουν τα μετόπισθεν και να επισκεφτούν την αντίπαλη εστία μονάχα σε κάποια καλή ευκαιρία που θα τους παρουσιαζόταν, οδήγησε τους δύο αντιπάλους σε ένα πολύ συντηρητικό ματς. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, αντικατόπτριζε και με το παραπάνω την εικόνα της αναμέτρησης.

Το σκηνικό ανατράπηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι, με τη μπάλα να μεταφέρεται από τη μια περιοχή στην άλλη και τον ρυθμό να γίνεται ολοένα και πιο γρήγορος. Ακόμα κι έτσι, όμως, γκολ δεν σημειώθηκε και τόσο η Μίλγουολ, όσο και η Κρίσταλ Πάλας, θα ψάξουν για το «τρίποντο» (και με έναν βαθμό, έχουν τις πιθανότητες υπέρ τους) στην 46η και τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, ώστε να πετύχουν και οι δύο τον στόχο τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλγουολ: Φορντ, Νταν, Σίτου, Λόουρι, Μπίβερς, Στ. Λέτζερ, Ράιτ, Χένρι (21’ Γούλφορντ), Φίνι, Μπατ (72’ Ενγκεσάν, 85’ Τρότερ), Κίο

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουόρντ, Μόξι, Ντελάνεϊ, Γκάμπιντον, Μπολάσι (83’ Ντόμπι), Ντικατσόι, Γκαρβάν (74’ Γουίλιαμς), Ζέρντινακ, Ζαχά, Μάρεϊ