Έτσι «αυτοκτόνησε» η Μπρέντφορντ (video)

Άλλο να στο λένε ή να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις. Όσα έγιναν στο «Griffin Park» το απόγευμα του Σαββάτου, θύμισαν το περσινό φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπρέντφορντ έχασε πέναλτι στο 94’ και μαζί την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, με τη Ντονκάστερ να σκοράρει στην αντεπίθεση και να κατακτά τον τίτλο στη LeagueOne!   



Έτσι «αυτοκτόνησε» η Μπρέντφορντ (video)

Από τους πανηγυρισμούς για τον καταλογισμό του πέναλτι, στο «πάγωμα» βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στη θλίψη, αντικρίζοντας τους επιθετικούς της Ντονκάστερ να φτάνουν απέναντι από τον γκολκίπερ και να σκοράρουν.

Αυτή ήταν η πορεία των συναισθημάτων των οπαδών της Μπρέντφορντ που βρέθηκαν στο «Griffin Park» το απόγευμα του Σαββάτου, για να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο της ομάδας τους στην Τσάμπιονσιπ. Αντ’ αυτού, οι «μέλισσες» έμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας της LeagueOne και καλούνται να παίξουν στα μπαράζ ανόδου με τη Σουίντον.

Αντίθετα, η Ντονκάστερ, όχι μόνο πήρε το «εισιτήριο» για να βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, αλλά κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή στη LeagueOne! Και όλα αυτά, στο 94ο και το 95ο λεπτό…

Απίστευτο… Απλά, δείτε το δραματικό φινάλε: